Det kan ibland vara svårt att veta vilka som har samma chef, de arbetar ju inte alltid på samma avdelning. Men i Tellus finns det ett enkelt sätt att ta reda på vilka som har samma chef, eller samma ersättare.

Sök upp en person, i mitt fall har jag valt Nathalie Heisner.

nathalie-1

Vi ser att hon har Leif Andersson som chef, men jag vill ju veta vilka mer som har honom som chef. Då klickar jag helt enkelt på länken till hans detaljer.

Nathalie-2.png

Då kommer vi att se att jag får upp alla uppgifter som finns inskriva i systemet på Leifs användare. Men under det får jag en lista med de användare som har honom inskriven som sin chef i Tellus.

leffe

Detta fungerar som sagt även på de som ha ”Ersättare” inskrivna.

divider-01

Kommentera gärna detta inlägg med vad ni vill veta mer om eller om ni har några frågor. Vi försöker hela tiden att komma på nya tips & trix som kan hjälpa dig som användare av systemet i ditt dagliga arbete.